Psikoloji Eğitimleri > Mesleki Eğitim

ANKARA 7-8-9 Şubat Zeka ve Gelişim Testleri

(1/1)

damlatk:
KLİNiK PSİKOLOJİ ENSTİTÜSÜ
WISC-R,  STANFORD BİNET, AGTE ve METROPOLİTAN TESTLERİUYGULAYICI YETİŞTİRME SERTİFİKA PROGRAMI
ANKARA
WISC-R:  Türkiye’de standardizasyonu, geçerlilik ve güvenilirliği yapılmış en önemli zeka testlerinden birisi olan WISC-R testi 6-16 yaş grubu bireylere uygulanır ve bu yaş grubundaki bireylerin zeka bölümünü yani IQ puanını ortaya çıkarır. Test; 6 sözel, 6 performans olmak üzere 12 alt testten oluşmaktadır. Test sonucunda bireyin sözel, performans ve genel olmak üzere üç zeka bölümü yani üç IQ puanı elde edilir.
STANFORD BİNET: 2-23 yaş arasındaki bireylere uygulanan, 15 alt maddeden oluşan  ve 4 ana zihinsel yeteneği ölçmek amacıyla uygulanan bir zeka testidir.
AGTE: 0- 6 yaş arası çocukların dört alt alanda genel gelişimini değerlendiren, çocuğun gelişim düzeyini ortaya koyan bir gelişim testidir.
Metropolitan: Okul öncesi çocukların altı alt alanda okula başlamaya hazır olup olmadığını değerlendiren okul olgunluğu testidir.
Eğitimci:   Psk. Dan. Cenk Adıgüzel
Verilecek Belge: Eğitimi tamamlayıp, testler için beşer uygulama yapan kursiyerlere tüm testler için Klinik Psikoloji Enstitü onaylı uygulayıcı sertifikası verilecektir.
Eğitim Tarihi :  07 Şubat Cuma 2014 saat: 18:30 – 21:30
08 Şubat Cumartesi  2014 saat: 09:00 – 20:00
         09 Şubat Pazar 2014 saat: 09:00 – 19:00
Kimler Katılabilir      : Ruh Sağlığı Çalışanları
İletişim                       :  0541 252 24 59
damlatk@gmail.com / ankarapsikolojiktestegitimleri@googlegroups.com
Adres                          : Varlık mah. Beypazarı cad. No:11 İlk Emek Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Yenimahalle/Ankara
Not                             : Eğitimler paket programdır. Eğitim programı; Wisc-r eğitimi ve çantası, Stanford Binet eğitimi ve çantası, AGTE eğitimi ve materyali, Metropolitan eğitimi ve materyali, öğle yemeği ve yiyecek- içecek ikramları dahil özel ücretlendirilmiştir.

http://www.klinikpsikoloji.com.tr/zeka-gelisim-testleri-egitimi-ankara07-08-09-subat/

Navigasyon

[0] Mesajlar

Tam sürüme git
Seo4Smf 2.0 © SmfMod.Com | Smf Destek