| Türk PDR

Şifreni mi unuttun ?
Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen üye değilseniz burdan kayıt olun.
Google Grupları
Turk PDR grubuna abone ol
E-posta Adresiniz:

Gönderen Konu: ANKARA'DA WISC-R VE STANFORD BİNET ZEKA TESTLERİ UYGULAYICI YETİŞTİRME EĞİTİMİ  (Okunma sayısı 5384 defa)

cnke

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
KLİNİK PSİKOLOJİ ENSTİTÜSÜ
WISC-R  ve  STANFORD BİNET UYGULAYICI YETİŞTİRME EĞİTİMLERİ İLE ANKARA'DA
[/center]

Wisc-r Eğitiminin Amacı: Wisc-r zeka testini uygulama, değerlendirme ve raporlama yeterliliği, yetkinliği ve ehliyeti kazandırma.

Eğitimin Tanıtımı   : Türkiye’de standardizasyonu, geçerlilik ve güvenilirliği yapılmış en önemli zeka testlerinden birisi olan WISC-R testi 6-16 yaş grubu bireylere uygulanır ve bu yaş grubundaki bireylerin zeka bölümünü yani IQ puanını ortaya çıkarır. Test; 6 sözel, 6 performans olmak üzere 12 alt testten oluşmaktadır. Test sonucunda bireyin sözel, performans ve genel olmak üzere üç zeka bölümü yani üç IQ puanı elde edilir.

Stanford Binet Eğitiminin Amacı: Stanford Binet zeka testi ni uygulama, değerlendirme ve raporlama yeterliliği, yetkinliği ve ehliyeti kazandırma.

Eğitimin Tanıtımı   : 2-6 yaş arasındaki bireylere uygulanan, 15 alt maddeden oluşan  ve 4 ana zihinsel yeteneği ölçmek amacıyla uygulanan bir zeka testidir.

Eğitimciler      : Doktor Klinik Psikolog Elif Güneri
                          Uzman Klinik Psikolog Müge Berber

Verilecek Belge   : Eğitimi tamamlayıp, testler için beşer uygulama yapan kursiyerlere Klinik Psikoloji Enstitü onaylı uygulayıcı sertifikası verilecektir.

Eğitim Tarihi      : 5 Nisan 2013 saat: 18:30 – 22:00
                                  6 Nisan 2013 saat: 09:00 – 19:00
                                  7 Nisan 2013 saat: 10:00 – 18:00

Kimler Katılabilir   : Psikolog, Psikolojik Danışman, Sosyal Hizmet Uzmanı, Çocuk Gelişimi Uzmanları ve Özel Eğitim öğretmenleri

Eğitim Organizatörü   :  Psk. Dan. Cenk Adıgüzel

İletişim      : 0555 410 64 17
Mail         : cenkadıgüzel@hotmail.com

Eğitim Yeri      : Varlık Mahallesi Beypazarı Caddesi No: 11 İlk Emek Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Yenimahalle/ Ankara

Not         : Eğitimler paket programdır. Eğitim programı; Wisc-r eğitimi ve çantası, Stanford Binet eğitimi ve eğitim materyalleri, öğle yemeği ve yiyecek- içecek ikramları dahil özel ücretlendirilmiştir.

*** Eğitim kesin kayıt işlemini gerçekleştirmek için telefon ile onay aldıktan sonra aşağıdaki hesap numarasına 250 TL kapora yatırılmalıdır.
İban no: TR06000640CENK ADIGÜZEL 0000143001274038 Türkiye İş Bankası

Paylaş facebook Paylaş linkedin Paylaş myspace Paylaş twitter

Copyright © Turkpdr.com | 2010 | Bu sitede yer alan içerikler kaynak gösterilmeksizin kopyalanamaz ve yayınlanamaz