Turk PDR (Uzm. Klinik Psk. Serdal GÜR)
http://www.turkpdr.com/haberler/pdr-psikoloji-haberleri-11/21-uluslararasi-cinsel-saglik-kongresi-1141.html

21. Uluslararası Cinsel Sağlık Kongresi (11.10.2013)

21. Uluslararası Cinsel Sağlık Kongresi bu yıl Antalya'da yapılacak.


21. Uluslararası Cinsel Sağlık Kongresi bu yıl Antalya Su Otelde 17-20 Nisan tarihleri arasında yapılacak. Kongre Başkanı Prof. Dr. Gerald R. Weeks davet mektubu şöyle;



 



"Değerli Meslektaşlarımız,



17 - 20 Nisan 2014 tarihleri arasında Türkiye’nin incisi ve turizm cenneti olan Antalya’da Su Otel’de düzenlenecek olan 21. Uluslararası Cinsel Sağlık Kongresi’nin teması “Seksoloji ve Cinsel İşlev Bozukluklarının Tedavisindeki Gelişmeler” (Advances in Treatment of Sexual Dysunctions and Sexology) olarak belirlenmiştir. Son bilimsel araştırmalar ve yeni uygulanmaya başlanan cinsel tedavi yöntemleri cinsel sağlık bilimindeki tartışmaları hep gündemde tutuyor. Elde edilen yeni bulgular günlük tedavi uygulamalarımızı değiştirecek gibi görünüyor. Kongremiz için seçilen bu tema, başta orgazm ve cinsel istek sorunları olmak üzere cinsel işlev bozukluklarının tedavileri bakımından yeni yaklaşımların kongremizde ayrıntısıyla tartışılmasını sağlayacaktır.



Uzun konferans bölümleri (yaklaşık 45 - 60 dakika), poster ve oral prezentasyon bölümleri, workshoplar ve tartışma bölümlerimiz ile nitelikli bir program oluşturacağımıza inancımız tamdır. Bilimsel konferans planımız Kongre Bilimsel Kurulu tarafından oluşturulacaktır. Bu Kongre’ye katılacak herkesin öğrenebilmesi, cinsel sağlık bilimindeki yenilikleri izleyebilmesi, alanında uzman olan bilim insanlarıyla tanışması ve meslektaşlarımızın fikir alışverişinde bulunmaları için gerekli olan bilimsel ortamı ve beş yıldızlı SU Oteli’nin gelişmiş imkânlarıyla sosyal programı hazırlamaktan büyük onur duyacağız. Katılımcılar DIONYSOS Bahar Festivali gibi sosyal etkinliklerin yanında, Antalya’da harika bir tatil yapma imkânına kavuşacak ve akademik açıdan rüyaların ötesinde bilimsel bir deneyim yaşayacaklardır. Ayrıca ilk kez posterlerin, oral presentasyonların ve konferansların tümü, bize Powerpoint sunumu olarak gönderilmesi durumunda (ppt uzantısı), 5 yıl boyunca web sitemizde kalacak ve böylece sunumlar web sitemizde ulaşılabilir halde olacaktır.



Tüm ruh sağlığı profesyonellerini ve ilişkili diğer disiplinlerdeki hekimleri Antalya’nın en güzel mevsimlerinden biri olan Nisan ayında 21. Uluslararası Cinsel Sağlık Kongresi’nde buluşmaya davet ediyoruz.



Dostluk, sevgi ve saygılarımızla.



Prof. Dr. Gerald R. Weeks

Kongre Başkanı
"



Kongre ile ilgli ayrıntılı bilgi almak için http://www.cinselsaglik2014.org/index.php bu adresi kullanabilirsiniz.





 



 




Turk PDR (Uzm. Klinik Psk. Serdal GÜR)
http://www.turkpdr.com/haberler/pdr-psikoloji-haberleri-11/21-uluslararasi-cinsel-saglik-kongresi-1141.html